Longevity

Longevity

ТРИУМФЪТ НА НАУКАТА В „АНТИ – ЕЙДЖ“ ПРОДУКТИТЕ

ЕФЕКТИ ВЪРХУ КОЖАТА

  • Глобална програма за кожа на възраст 40+. Спомага за забавянето на процеса на стареене и цялостно запълва, стяга, изглажда и регенерира възрастната кожа
  • Действа на всяко ниво на кожата (повърхностно и дълбочинно), стимулира правилното възпроизвеждане на висококачествени клетки съгласно последните открития в епигенетиката
  • Подпомага образуването на всички видове колаген, благодарение на новото поколение пептиди
  • Кристалният комплекс подобрява повърхността на кожата, придавайки и здрав и ярък външен вид с по – малко видими мимически бръчки

 

ЗА КОГО

Идеална за грижа за кожа на възраст 40+ с бръчки, загрубяла кожна структура и промяна в цвета. Забавя процеса на стареене и подобрява цялостното състояние на кожата. Процедурите забавят хроно-стареенето, подхранват, регенерират и стягат кожата.

ФОКУС ВЪРХУ

НАР

Чудесен източник на витамини и антиоксиданти, който удължава живота на кожните клетки и по този начин забавя процеса на стареене. Също така е прекрасен източник на ценни вещества, необходими в периоди на хормонални промени.

ПЕПТИДИ (Perfection Peptid, ReproAge, RnAge)

Ново поколение пептиден комплекс, действащ на клетъчно ниво. Благодарение на патентованата технология комплексът изглажда бръчките, стяга кожата и очертава лицевите контури. В резултат кожата изглежда по – млада.

 

КОЗМЕТИЧНИ ДРОНОВЕ

Усъвършенствана, неинвазивна алтернатива на ботокса. Насочва се към определен вид клетки и по този начин видимо и ефективно изглажда мимическите бръчки особено около очите, устните, челото и носа.

КОМПЛЕКС „CRYSTAL“

Това е пептид, подобряващ качеството на горния слой на кожата в епидермиса и го защитава. Благодарение на този комплекс кожата е по – здрава, гладка, чиста и млада на вид.

 

ЕХИНАЦЕЯ

Мощен анти-ейдж ефект. Спомата регенерацията на кожата, успокоява я и възстановява еластичността й.