Aqua Sense

Aqua Sense

Отлична хидратация за всички сезони

ЕФЕКТИ ВЪРХУ КОЖАТА

  • Почиства кожата и я подготвя за процедурата
  • Отстранява замърсяване и мъртви клетки
  • Възстановява pH на кожата
  • Овлажнява, подхранва, активира кръвообращението

ЗА КОГО

Кожата ни страда без вода и това води до по-бързото образуване на бръчки, отпускане на кожата и повишаване на чувствителността й. Серията е разработена съгласно последните научни изследвания, за да гарантира идеалната процедура за всички видове кожа независимо от възрастта по всяко време на годината. Най-вече през зимните месеци. Основната цел на тази серия е да поддържа и удължи младостта на кожата и дазабави стареенето.

ФОКУС ВЪРХУ

Opuntia / HYDROPUNTIL
кактус от Сицилия, който има забележителен капацитет за увеличаване и поддържане влажността на кожата до 35%. Антиоксидант, увеличава клетъчната бариера и защитава кожата от външни агенти. В същото време има силен противовъзпалителен ефект и успокоява раздразнената кожа.

НАР
Нарът е източник на витамини и антиоксиданти, които спомагат забавянето на хроничното стареене на кожата и придава блясък на кожата.

AQUAXYL ™
високоефективен натурален комплекс, който предлага 3D хидратация през всички слоеве на кожата и съдържа подсилваща хиалуронова киселина. Помага да се засили кожната бариера за 24 часа, за да се предотврати загубата на вода. Резултатите за кожата се видими – по-гладка и по-мека кожа, с по-малко видими бръчици за 28 дни.
REPRO-AGE ™
Ново поколение хексапептид. Осигурява правилно и адекватно възпроизвеждане на епидермални клетки, насочени към клетъчното ниво предимно на ДНК, и възпроизвеждане. Този пептид забавя стареенето на кожата, намаля бръчките. Това е препрограмиране на кожата за по-млад вид.

DEFENSIL® PLUS
Първа помощ за чувствителната кожа, благодарение на успокояващия и противовъзпалителен ефект. Предпазва и зарежда увредената кожна бариера и намалява алергичните реакции.