Vitality

Vitality

Съживете кожата си

ЕФЕКТИ ВЪРХУ КОЖАТА

  • Уникален коктейл от силни антиоксиданти, които възстановяват младежкия блясък на вашата кожа
  • Защита срещу свободни радикали, която придава сияние на кожата ви
  • Ревитализира и дава енергия на клетките
  • Стимулира образуването на колаген и намалява видимостта на бръчките

ЗА КОГО

Процесът на стареене води до загуба на хранителни вещества. Без наличието на антиоксиданти сме по-податливи на всякакви видове процеси на остаряване. Освен това слънцето, замърсяването на въздуха, градската среда, неправилният начин на живот и стресът ускоряват този процес. Процедурата VITALITY помага да се борим с всички аспекти на естествения процес на застаряване и преждевременното застаряване. Ето защо тази процедура е подходяща за всички видове кожа и всяка възраст.

ФОКУС ВЪРХУ

ГОДЖИ БЕРИ И ЕКСТРАКТИ ОТ ГРЕЙПФРУТ

богати на мощни съставки против застаряване, като каротиноиди, витамини от основно значение и минерали, включително калций, калий, желязо, цинк и селен. Тези съставки помагат за борбата на свободните радикали и стимулират образуването на еластин и колаген, като по този начин намаляват количеството на малките бръчки и поддържат кожата стегната и мека.

SK-INFLUXTM

концентрирана комбинация от различни видове церамиди, свободни мастни киселини и фитосвингозин, състояща се от многопластова (мембрана) система, която наподобява структурата на липидната бариера на най-горния слой на епидермиса. Засилва овлажняването и защитата, като кожата става по-малко чувствителна и по-малко суха.

SYN®-TC

е пептиден комплекс, който е разработен, за да насърчи оптималното действие на фибробласта. Той е комбинация от онези пептидни вериги, които оказват влияние върху дерма I и III, както и върху колагените DEJ IV, VII и XVII. Насърчава образуването на колагенни фибри, за да се засили
техния уникален принос за красивата и мека кожа.

FUCOGEL® е биотехнологичен захариден комплекс за дълбоко овлажняване на кожата.
LACTIL® е заместител на естествения овлажняващ фактор (NMF) за защита на повърхността на кожата, като първа бариера.