Sun care

Sun care

Бронзов тен

ЕФЕКТИ ВЪРХУ КОЖАТА

  • Пълната линия от продукти за тен, разработени в лабораториите на ALISSA BEAUTÉ, са според последните научни изследвания, като за тях се използват естествени активни съставки
  • Продуктите помагат за защита срещу UV лъчите и освен то ва съдържат екзотични масла, които помагат за бронзовия тен.
  • Един уникален комплекс от активни вещества, който възстановяват и хидратират кожата

ЗА КОГО

Използването на слънезащитни продукти предпазва от слънчево изгаряне, стареене и увреждане на кожата. Слънцето излъчва вредни UV лъчи целогодишно. За това слънцезащитните продукти са подходящи за всеки ден, когато сте навън.

 

ФОКУС ВЪРХУ

МАСЛО ОТ АНДИРОБА

е масло, пресовано и извлечено от ядките на специфичното дърво Карапа. Много богато на омега-3 мастни киселини и алфа-хидроксилни киселини, за които е установено, че увеличават колагена в кожата. Тя служи като естествена защита от слънце, минимизира появата на бръчки и намалява целулита.

ЧЕРВЕНИ БОРОВИНКИ

изследователите се интересуват особено от тях, поради съдържанието на токотриеноли и токофероли, които действат като силни антиоксиданти. Те предпазват кожата от увреждане на свободните радикали и от слънцето. Боровинките съдържат също омега-3 и омега-6 есенциални мастни киселини, които помагат да се предотврати стареене, груба, суха и лющеща се кожа.

МАСЛО ОТ ОРИЗОВИ ТРИЦИ

съдържа важни ензими, аминокиселини, минерали и витамин Е. Оставя кожата гладка и еластична. Има положителен ефект върху подмладяването на
кожата.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО

Нанесете достатъчно крем преди да се изложите на слънце и след това повторете апликацията отново.