Sun care

Sun care

Бронзов тен

ЕФЕКТИ ВЪРХУ КОЖАТА

  • Пълната линия от продукти за тен, разработени в лабораториите на ALISSA BEAUTÉ, са според последните научни изследвания, като за тях се използват естествени активни съставки
  • Продуктите помагат за защита срещу UV лъчите и освен то ва съдържат екзотични масла, които помагат за бронзовия тен.
  • Един уникален комплекс от активни вещества, който възстановяват и хидратират кожата

ЗА КОГО

Използването на слънезащитни продукти предпазва от слънчево изгаряне, стареене и увреждане на кожата. Слънцето излъчва вредни UV лъчи целогодишно. За това слънцезащитните продукти са подходящи за всеки ден, когато сте навън.

ФОКУС ВЪРХУ

АЛОЕ ВЕРА

Растението се смята за естествен антиоксидант, който помага на кожата да се справи по-лесно със свободните радикали, които я разрушават. Гелът, извлечен от алоето, има още антибактериални и противогъбични свойства. В него има доста витамини, минерали и ензими, благодарение на които кожата е по-млада и блестяща.

МАСЛО ОТ РОЗМАРИН

Етеричното масло, което се извлича от ароматната подправка, притежава изявено антиоксидантно действие, което го прави чудесен съюзник в борбата с преждевременното стареене на кожата. Освен това екстрактът от розмарин дава отлични резултати при третиране на акне, дерматит и екзема. Отпуска кожата и позволява на клетките й да се хидратират, придава свежест, еластичност, блясък и защита.

ВИТАМИН Е

Той може да помогне да се заличат белезите. Като антиоксидант, ускорява заздравяването на увредената кожа и предотвратява задържането на белезите за по-дълго време. В допълнение, поддържа кожата хидратирана и помага да се възстановяват увредените области.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО

Нанесете достатъчно крем преди да се изложите на слънце и след това повторете апликацията отново.