Platinum

Platinum

Замразете вашето сияние с ослепителна красота

ЕФЕКТИ ВЪРХУ КОЖАТА

  • Уникална платинена формула, която мигновено освежава изгубилата блясъка си кожа и спомага за изравняването на текстурата и цвета на кожата
  • Използването й води до видимо стягане на отворените пори
  • Спомага за укрепването на бариерната функция на кожата и предпазва от трансепидермална загуба на вода. Благодарение на тази хидратираща функция кожата се реструктурира и овлажнява

ЗА КОГО

Процесът на стареене видимо влияе върху кожната бариера и функциите й и това стимулира развитието на различни кожни проблеми: загрубяване, загуба на блясък, загуба на цвят, разширяване на пори, както и поява на бръчки. Процедурата с Platinum е създадена за дами, които желаят по-млада, гладка и изчистена кожа с изравнен и балансиран цвят.

 

ФОКУС ВЪРХУ

ПЛАТИНА

Блестящ сребристо-сив, рядък метален минерал. Ценната пудра придава блясък на кожата, действа срещу бръчките, като позволява на кожата да функционира по оптимален начин.

AQUAXYL™: Овлажняваща и реструктурираща технология.

FILAGRINOL

Стимулира синтеза на протеина филагрин, който е маркер в крайната фаза на кератинизацията и при самия процес на стареене на кожата. Свързва се с и съкращава кератиновия цитоскелет и по този начин допринася за процеса на съединяване на клетките. Загубата на филагрин води до лошо образувал се рогов слой.

P-CELL: стволови клетки от червени чушки, които по невероятен начин са способни да повишат метаболизма на клетката и
нейната виталност.

БЯЛА ЛИЛИЯ

Луковицата на растението има медицински, лечителни и защитни свойства. Съдържа разтворими полизахариди с филмогенно действие върху кожата, което стимулира хидратацията й. Те действат като задържат водата, като по този начин поддържат правилното ниво на влажност в роговия слой, което от своя страна подобрява гъвкавостта на кожата и бариерната й функция.