Lift Age

Lift Age

Оформете вашето бъдеще днес

ЕФЕКТИ ВЪРХУ КОЖАТА

  • Процедура за лифтинг без хирургична намеса.
  • Засяга областта на бузите, овала на лицето и шията, води до стягащи и повдигащи резултати. Контурите на лицето и шията изглеждат видимо подобрени и изящно подмладени.
  • Засилва метаболизма на клетките и усилва възстановителния процес в кожата. Изглажда повърхността на кожата и опъва бръчките.

ЗА КОГО

С предназначение, както при естествени признаци на стареене, така и при стареене , предизвикано от стрес , пушене и безсъние, които оставят нежелани ефекти върху лицето. Препоръчва се за всички типове кожа , които са отпуснати и имат признаци на стареене , като обезводняване, грубост и оформяне на бръчки.

ФОКУС ВЪРХУ

SYN®-AKE

е синтетична форма на змийска отрова и имитира ефектите на пептида, познат като Waglerin 1. SYN®-AKE е локална съставка против стареене, която е разработена като алтернатива на ботокс инжекциите и други видове синтетични манипулации против бръчки на лицето, около очите тип “пачи крак” и други признаци на стареене.

ЕКСТРАКТ ОТ МАЯ

Добър източник на аминокиселини, протеини, минерали, антиоксиданти и витамини от В група. Има структура на клетките, която е близка до тази на хората. При локално приложение стимулира фибробластите да произвеждат колаген и еластин, които подобряват стягането и постигат лифтинг резултат.

GAG (ГЛИКОЗАМИНОГЛИКАН)

Гликозаминогликаните са особено важни за метаболизма на клетките, защото подържат колагена и еластина в добро състояние, предотвратяват дегенерацията на кожната структура и увеличават пропускливостта на тъканта за по-добро проникване на активни вещества.

Професионални продукти