Energy Life

Energy Life

Вдъхнете нов живот на вашата кожа

ЕФЕКТИ ВЪРХУ КОЖАТА

  • Събужда метаболизма на клетките, допринася за енергизиране на жизнените функции на кожата, намалява умората и изтощението
  • Цялостно изпълва структурата на кожата. Опъва кожата и изглажда бръчките

ЗА КОГО

Процедурите са популярни при жени с по-зряла кожа, с признаци на стареене на кожата в напреднал стадий и липса на жизненост. Формулите са приятно меки и богати, затова кожата ги попива лесно и са подходящи за всички видове кожа . Кожата постига натуралната си устойчивост и обем. Привлекателно третиране по всяко време на годината.

ФОКУС ВЪРХУ

ЖЕНШЕН

има тонизиращо действие, стимулира обновяването на клетките и води до подобряване вида на кожата. Стимулира колагена, еластана и производството на извънклетъчната матрица в дермата. Намалява неравномерния тен на кожата, като я прави по-мека и красива.

ЗАНТОКСИЛУМ

е дърво, притежаващо вещество подобно на ботокс, което се нарича хидроксисаншол. Лабораторни данни показват, че взаимодейства на нивото на
нервномускулната връзка с дейности на съседни NA+ канали. Екстрактът предизвиква освобождаване на кожата и тя изглежда по-изпъната, с по-малко забележими бръчки. Ефектът е незабавен.

ТАМАРИНД

има ефекта на радикално пречистване, предотвратява липидната пероксидация и намалява преждевременното стареене. Хидратира. Добавя еластичност. Прибира кожата. Стяга кожата.

Професионални продукти