Anti-ageing

Anti-ageing

ЗАПАЗИ СВОЯ ЧАР

ЕФЕКТИ ВЪРХУ КОЖАТА

  • Тази уникална ревитализираща процедура е създадена за цялостно подмладяване на кожата. Придава обем и стегнатост. Придава фин завършек на лицето и видимо редуцира дълбочината на бръчките

ЗА КОГО

Идеална процедура за жени над 40 годишна възраст, които желаят да поддържат кожата си красива и млада, въпреки хормоналните изменения, водещи до загуба на здравина, еластичност и обем.

 

ФОКУС ВЪРХУ

ФИТОЕСТРОГЕНИ ОТ СОЯ

подобно на естрогена, женският хормон, стимулира фибробластите да произвеждат колаген и хиалуронова киселина, като придават обем и плътност, предотвратявайки физиологичното стареене. Соевите изофлавони показват ефекти, наподобяващи естрогена върху кожата и удължават живота на клетките на кожата.

ЕКСТРАКТ ОТ РАСТЕНИЕТО МАЙЧИН ЛИСТ (CASSIA ALATA)

богат на полифенол, за него е установено, че предпазва от въздействието на UV радиация върху кожата. Намалява вредите върху кожата, появяващи се с нормално ежедневно излагане на слънце през годините. Помага за защита на клетъчното ядро, което води до силно подмладяване.

ФИТОСФИНГОЗИН

помага да се регулира производството на липиди във външните слоеве на кожата, като по този начин насърчава естествената хидратация и защита на кожата. Това е от съществено значение за здрава кожа.

Продукти за домашна грижа

Професионални продукти